April 15, 2009

εβδομαδα παθων?ας ευθυμησουμε λιγουλακι!

23 comments:

dsquared said...

Τωρα με αυτο πρεπει να ευθυμησω????
din

Anonymous said...

πτανα

-=IMAGINOS=- said...

Ναι αλλά το αρνάκι στη σούβλα θα το φας όμως... και εάν δουλεύεις θα δεχτείς και το δώρο και την άδεια και όλα αυτά με αφορμή μία χριστιανική εορτή, έτσι δεν είναι Λολίτα; Τώρα εάν δεν δουλεύεις είναι άλλο θέμα και θα πάω πάσο.

λολιτα said...

dsquared :μαλλον αν παλι οχι μιν το ακους!


ανωνυμη:τι θελει να πει ο ποιητης?


-=IMAGINOS=- :1)εδω επεσες στην περιπτωση γιατι το αρνακι το σιχαινομαι

2)και συ το καλοκαιρι πας διακοπουλες με το επιδομα αδειας...εγω θα ηθελα εναν τριπλασιο μισθο χωρις να εχω αναγκη το δωρο του πασχα...αρα απο οτι καταλαβαινεις οι χριστιανικες εορτες ειναι απλα η αφορμη οπως και το καλοκαιρακι που δεν νομιζω να παιρνουμε επιδομα αδειας επειδη το καλοκαιρι ειναι ο δεκαπενταυγουστος!αυτα

-=IMAGINOS=- said...

Εγώ Λολίτα δεν παίρνω κανένα επίδομα αδείας ούτε άδειες από το κράτος ή κάποιον ιδιώτη. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, ο Urf ξέρει τι ακριβώς κάνω. Δεν περιμένω δηλαδή κανένα επίδομα ούτε μισθό από κανέναν κερατά. Αν δουλέψω θα φάω, αν όχι, θα πεινάσω.

Αλλά το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι ότι δε σεβόμαστε στην ουσία τα ατομικά δικαιώματα των άλλων και ένα από τα δικαιώματα αυτά είναι και αυτό του να πιστεύεις όπου σου αρέσει χωρίς όμως οι άλλοι που δεν πιστεύουν σε κάτι να σου ξεφτιλίζουν και να χλευάζουν το δικαίωμα σου αυτό. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται περί αθεΐας αλλά στο όνομα του Θεού υπάρχει δεν υπάρχει αυτός (και είναι αδιάφορο) κάποιοι βλέπουν τους ιδεολογικοπολιτικούς αντιπάλους τους. Δηλαδή κανείς άθεος δεν τα έχει με το Θεό αλλά με αυτούς που πιστεύουν σε αυτόν. Με λίγα λόγια, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Και πες ότι εγώ είμαι ακροδεξιός φασίστας και ρατσιστής, εσύ όμως ένα αριστερής κατεύθυνσης και προοδευτικό άτομο πως συμβιβάζεται να ξεφτιλίζεις τα ιερά πιστεύω και αρχές των άλλων καταπατώντας στην ουσία το ατομικό τους αυτό δικαίωμα στην πίστη;

Και εντάξει εγώ δεν είμαι πιστός ούτε με ενδιαφέρουν καν οι θρησκείες αν και τις έχω διαβάσει όλες για καθαρά φιλοσοφικούς ας μου επιτρέψεις να πω, λόγους, με έχεις δει όμως ποτέ να χλευάζω την πίστη των άλλων που είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους και πρέπει να είναι σεβαστή τουλάχιστον κατά τη διάρκεια που εκείνοι γιορτάζουν την πίστη τους αυτή;

Μήπως τελικά έχουν αντιστραφεί οι "πόλοι" και οι προοδευτικοί δημοκράτες έχουν γίνει φασίστες και ρατσιστές στην πράξη;

Δε σου αρέσει το αρνάκι στη σούβλα; Τέλος πάντων περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά μόνο σούσι μη μου πεις ότι σου αρέσει γιατί και μόνο που ακούω αυτή τη λέξη ξερνάω και ήδη κινδυνεύει να καταστραφεί η καινούρια ΕΙΖΟ οθόνη μου...

Καλό Πάσχα τέλος πάντων και ότι σου έγραψα ήταν απλά μία φιλική συμβουλή και ελπίζω να την πήρες ως τέτοια.

λολιτα said...

με εχεις δει εμενα ποτε να βριζω τα θεια ή να χλευαζω αυτους που πιστευουν?απλα δεν με αφορουν οπως δεν τους αφορα και αυτους σε τι πιστευω εγω....

dsquared said...

@ IMAGINOS

SUSHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

-=IMAGINOS=- said...

Εγώ δε σου είπα ότι πρέπει να σε αφορά. Απλά σεβασμό να δείχνεις στο δικαίωμα του άλλου να γιορτάζει την πίστη του. Το "εβδομαδα παθων?ας ευθυμησουμε λιγουλακι!" δείχνει κάποιο σεβασμό στους συνανθρώπους σου που καλώς ή κακώς πιστεύουν, ειδικά μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα;

Και θα το ξαναπώ αν και το έχω πει πολλές φορές. Δεν πιστεύω σε κανένα θεό αλλά σέβομαι αυτούς που πιστεύουν σε κάτι, είτε θεός, είτε πατρίδα, είτε άλλες αρχές και αξίες είτε στο οτιδήποτε ειδικά όταν αυτοί γιορτάζουν κιόλας αυτή την πίστη τους μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Νομίζω ότι για τα πάντα υπάρχουν όρια, ακόμα και στην ελευθερία γιατί η ελευθερία σημαίνει έλευσις ορίου, δηλαδή κάνω μεν ότι γουστάρω αλλά μέχρι ενός ορίου που πλέον αυτού, θα θίγω τους άλλους, φτάνω δηλαδή στο όριο και σταματώ από σεβασμό και μόνο στους άλλους.

Και θα μου πεις τι σε κόφτει εσένα. Με κόφτει γιατί μόλις πω ότι οι λαθρομετανάστες έφεραν εγκληματικότητα στην Ελλάδα αμέσως έγινα ρατσιστής σύμφωνα με αυτούς που ενώ τάχα το παίζουν προστάτες των μεταναστών, μειονοτήτων. περιθωριοποιημένων κοινωνικών ομάδων κλπ και δείχνουν προοδευτικοί και δημοκράτες, χλευάζουν από την άλλη τη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που δέχεται την Ορθοδοξία. Και αφορμή για όσα έγραψα δεν ήσουν εσύ Λολίτα αλλά 10άδες άλλα προοδευτικά blogs που "ξεσάλωσαν" κυριολεκτικά μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και τα στόλισα κατάλληλα για να μάθουν να μη μου το παίζουν εμένα δημοκράτες και προοδευτικοί.

Αυτά και να είσαι καλά.

-=IMAGINOS=- said...

@ dsquared

Σιγά μη κάτσω να μάθω πως γράφεται ειδικά κάτι που το συχαίνομαι. Είτε σούσι είτε susi είτε suzy είτε sushi, η ίδια συχαμάρα παραμένει.

Άσε που κανονικά γράφεται έτσι: 寿司

λολιτα said...

imaginos:εκτοςαπο το sushi πρεπει να μαθεις και πως γραφεται το σιχαινομαι με γιωτα καλο μου...οσο για τον τιτλο του ποστ βαλε και λιγο χιουμορ στην ζωη σου χρυσουλακι μου!

-=IMAGINOS=- said...

Κοίτα, το "σιχαίνομαι" το έγραψα συχαίνομαι γιατί σκεπτόμουν τη Σούζυ, ή Σούζι, ή Suzy, να τρώει ένα μακρόστενο sushi ή susi ή σούσι. Μπερδεύτηκαν τα υ, τα u, τα ι, τα i ένα πράμα.

Καλό θα είναι όμως Λολίτα προτού αγανακτήσεις άλλη φορά με τους κακούς μπάτσους να μάθεις ότι το “αγανακτησμένο” γράφεται με "ι" δηλαδή "αγανακτισμένο" και όχι με "η" όπως η αγανάκτηση. Όπως και το "αναβάλουμε" γράφεται με δύο "λ" δηλαδή, αναβάλλουμε. Στον αόριστο κλπ γράφεται με ένα "λ".

lolitasequel.blogspot.com/2008/12/7-12-2008.html

Το είχα δει βέβαια από το Δεκέμβρη αλλά σιγά μην ασχοληθώ. Δεν ασχολούμαι με τέτοια ποταπά για να το παίξω έξυπνος. Με την ορθογραφία όμως του Urf δεν έχεις ασχοληθεί βέβαια καθόλου, γιατί; Επειδή δεν είναι ακροδεξιός όπως εγώ;. Αλλά με είδες ποτέ να ασχολούμαι με τις ορθογραφίες των άλλων είτε ακροδεξιών είτε ακροαριστερών;

Και ξέρεις ποια είναι η μεγάλη πλάκα, ότι πάντοτε όλοι εσείς οι κουλτουριάρηδες προσπαθείτε να το παίξετε έξυπνοι αλλά όλο μέσα στο λάκκο καταλήγετε τελικά. Υπάρχουν άλλες 3 περιπτώσεις που κάποιοι έφαγαν τα μούτρα τους και κρύφτηκαν μετά και ω, τι σύμπτωση, ήταν και αυτοί κουλτουριάρηδες!

Φαίνεται ότι οι κουλτουριάρηδες έχουν σηκώσει πολύ τη μύτη και τουλάχιστον ελπίζω να τους βοηθήσει αυτό στο να βγουν από το λάκκο, μέρες γιορτινές που είναι κιόλας.

Στην ορθογραφία είμαι άριστος χωρίς να περιαυτολογώ και όταν γράφω, γράφω τόνους από λέξεις Λολίτα, δε ποστάρω μόνο φωτογραφιούλες και μία σειρά με λίγες λεξούλες. Και κάνα λαθάκι εκ παραδρομής νομίζω ότι θα έπρεπε να δικαιολογηθεί εκ μέρους σου αλλά είπαμε, είμαστε ακροδεξιοί εμείς... Για να μη σου πω ότι θα πρέπει να μάθεις ότι έχουμε και τονικό σύστημα στα ελληνικά.

Φιλικά πάντα και..
Arrivederci.

λολιτα said...

αχ αγαπημενο troll ολων τι να κανω μαζι σου.....εχεις παντα μια οπτικη γωνια που ειναι πολυ διαστρευλωμενη λες και σε μαλωναν πολυ οταν ησουν μικρος ή λες και δεν εχεις καθολου φιλους δεν πειραζει σε αγαπαμε troll μας!

dsquared said...

@imaginos

Ποσα ξερεις εσυ!

(μαλλον εχεις τα νευρα σου γενικως...)

din

Αntidrasex said...

Αγαμίες έχει, αλλά αυτό είναι εκ γενετής...

-=IMAGINOS=- said...

Αντίδραση και σεκς οι αγαμίες ανήκουν σε αυτούς που δεν έχουν δει ποτέ πραγματική γυναίκα από κοντά όπως εσύ. Οι φινλανδέζες και οι Ιταλίδες είναι από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου και είμαι παντρεμένος με μία από τις ομορφότερες ιταλοφινλανδέζες. Αυτό έτσι απλά για πληροφορία για να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι αντιδράσεις και σεκς.

Λολίτα βγήκες από το λάκκο; Μπράβο.

ντιεσκουέρεντ, ξέρω τόσα πολλά που ο Αϊνστάιν και ο Πλάτωνας είναι αγέννητοι ακόμα.

Και ναι έχω νεύρα και μου αρέσει να πίνω και μυρωδάτο αίμα ζεστό. Ειδικά των θολοκουλτουριαραίων, είναι το αγαπημένο μου. Γι αυτό και δε μου αρέσει καθόλου το σούσι, δε μου αρέσουν τα αναίμακτα εδέσματα.

λολιτα said...

καλα ιματζινε μας εχεις τρελανει στο ψεμα!αμφιβαλω εγω οπως και ολοι για αυτα που εχεις πει!και γω τωρα που το σκεφτομαι εχω εναν αντρα αγγλο ξανθο με γαλαζια ματια και τυχαινει να τον λενε και jude law!ασε μας ρε καημενε θα χες τετοια γυναικα και θα ησουνα συνεχεια κολλημενος εδω?εγω σε παω στοιχημα οτι εισαι μονος και μπακουρης!

Αntidrasex said...

Για αυτό έχει επιλέξει βρε και το IMAGINOS. Γιατί φαντασιώνεται συνέχεια! Για τα πάντα!

-=IMAGINOS=- said...

Μέσα με το στοίχημα. Βάλε εσύ Λολίτα ότι θέλεις να χάσω και να χάσεις.

Όποτε θέλεις να βγούμε για καφεδάκι μαζί και με τον Urf αν φοβάσαι, να σας γνωρίσω και τη γυναίκα μου από κοντά και να εκπληρωθεί και το στοίχημα.

Και σιγά μη νομίζεις κιόλας ότι είμαι συνέχεια εδώ για να σε φλερτάρω κιόλας... έλεος χαχαχα!

Αντίδραση και σεκς, το IMAGINOS δεν προέρχεται από αυτό που νομίζεις. Ο IMAGINOS είναι ένας μύθος και δοξασία συγκεκριμένα και επειδή βαριέμαι να το αναλύω τώρα διάβασε αυτό στο αγγλικά (ελπίζω να γνωρίζεις τη γλώσσα) για να καταλάβεις πρί τίνος πρόκειται:

The Saga of Imaginos begins with the discovery of the New World by the Spanish. "To the Spanish, agents of a Catholic Sovereign, the New World was no place of grace ... anti-genesis, anti-Eden, seat of evil, pit of darkness ... the priests in the expeditions could imagine no place worse than this place ... visibly in the thrall of invisible spirits." These spirits: Les Invisibles - The Invisible Ones.

It is assumed that the Indians of the New World (in particular, the Aztecs and the Haitians) worshipped Les Invisibles (which we also assume to number seven).

If rich in its evil, the New World was also rich in its gold.
Greed overcame fear. Civilizations were wiped out (under the guise of religious purification), and Spanish power in Europe rose, fueled by the gold from the New World.

In the early 1800's, Les Invisibles cause the birth of a 'modified' child "Imaginos" in New Hampshire. His powers include the ability to see the future to some degree and to change his shape. Ignorant of his future role and billing himself as somewhat of an adventurer, he travels the Americas. During a sea voyage, the boat is shipwrecked near land. As Imaginos lies on the shore, seriously injured and dying, his friends, the survivors of the shipwreck, leave him alone to die "on a shore where oyster beds seem plush as down". The morning tide washes in and he drowns.

This shipwreck, however, was no accident. Knowing who and what he is and the role carved for him in future events, he agrees to become the Invisible Ones' agent on earth; he becomes one of the "Blue Oyster Cult", the servants of Les Invisibles. Les Invisibles, acting through the "oyster boys" (some kind of fish-like creature) resurrect Imaginos from the dead. He is now their agent, "unleashed to forge a new destiny; he is Imaginos called Desdinova."

"I Am the One You Warned Me Of" - Imaginos, reborn, fully aware of who and what he is.

In his later travels, Imaginos visits an Aztec temple, containing a mirror carved of blackest obsidian, tempered with blood.
Obviously a magic mirror, it is nothing less than the Magna of Illusion. In it Imaginos, now playing the of an old English sea captain in the 1890's, takes the mirror from Mexico to England to give to his granddaughter on her birthday. Here its power causes evil and bloodshed to incubate in Europe, culminating in World War I.

"In the Presence of Another World" - Imaginos, the earthly agent of Les Invisibles, still aware of his former self, but now so much more, and forebodings of the evil to come.

There are also are hints that Imaginos and Les Invisibles are extraterrestrial in origin by the asterism of Sirius.

Αntidrasex said...

Ε πες το έτσι ντε και δεν το είχα καταλάβει!
Δλδ ο Ιmaginos φταίει για τον Α Παγκόσμιο.
Τες πα, φιλαράκι, καλό ότι θες ας έχεις (Ανάσταση, Πάσχα, ότι άλλο) και να σαι καλά!

dsquared said...

@ imaginos

Εγω σε πιστευω!!!!! Τι κερδιζω?

din

mahler76 said...

πέρασα μόνο για τις ευχές, βαρέθηκα να δώ το βίδεο. Χριστός Ανέστη, καλά να περάσεις ό,τι και αν κάνεις αυτές τις μέρες:)

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
λολιτα said...

μετα το υπεροχο copy paste του imaginos για το τι σημαινει το ονομα του προχωραμε στο επομενο post...xaxaxax

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers
The beautiful and damned: The shocking suicide of the art world's most glamorous couple
eXTReMe Tracker