June 16, 2008

live στο ταπερ τιβι την πεμπτη 19 του μηνος ο Παναγιωτης Δημητρας

η επομενη λαιβ συνεντευξη του ταπερ τιβι θα ειναι πραγματικα πολυ ενδιαφερουσα!




θα μιλησει στο ταπερ τιβι ο προεδρος του ελληνικου παρατηρητηριου των συμφωνιων του Ελσινκι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ



Ο Παναγιώτης Δημητράς και οι συνάδελφοί του υπερασπίζουν εδώ και χρόνια τα δικαιώματα των μειονοτήτων �«των Σλαβομακεδόνων, των Tούρκων, των Tσιγγάνων», όπως μας λέει. Και τα κίνητρά τους ενίοτε αμφισβητούνται από πολιτικούς και δημοσιογράφους: «Η πλειοψηφία των Eλλήνων κουβαλά έναν πρωτόγονο εθνικισμό, που είναι παντελώς αδικαιολόγητος. Εξηγήσιμος μεν, αδικαιολόγητος δε»

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ
ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

12 comments:

-=IMAGINOS=- said...

Τελευταία ευκαιρία να σπάσετε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης. Καλέστε με να δείτε πότε κάνω τον κύριο Δημητρά που τον έχω και ιδιαίτερη αγάπη, από Πέμπτη να ζητάει θέση μοναχού στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου στο Άγιο Όρος ή αν θέλει να του κλείσω από τώρα θέση στο Ανιάτων στη Λέρο που έχω βύσμα και έχω στείλει πολλούς του είδους του.

Επικοινωνήστε μαζί μου στο hygropyr@freemail.gr για να κανονίσουμε το πανηγύρι.

λολιτα said...

βρε ουστ που θα σε καλεσω κιολας

ουστ κακα!

Anonymous said...

ιμάτζινε, κατούρα και λίγο...

Anonymous said...

πηραν την πόλη πήραν την.
test

-=IMAGINOS=- said...

Συνεντεύξεις χωρίς αντίλογο δεν είναι συνεντεύξεις, ευλογούμε τις μουνότριχες μας είναι.

Έφερες τον Χατζηστεφάνου την προσωποποίηση της κακιάς αδερφής που θεωρούσε όλον τον κόσμο ηλίθιο εκτός από το σούργελο τον εαυτό του αλλά δεν υπήρχε αντίλογος..

Έφερες τους Καλλιτέχνες που έτσι αυτοαποκαλούνται, αν και συμπαθείς αυτοί, αλλά δεν υπήρχε αντίλογος..

Θα φέρεις τον Δημητρά ένα πουλημένο μεταχειρισμένο αντικείμενο που θα λέει μόνος του τις γνωστές του παπαριές αλλά δεν θα υπάρχει αντίλογος..

Ο φόβος φυλάει τα έρμα? Έχετε τ' αρχίδια ή τις μουνότριχες για διάλογο με τον πολιτικό σας αντίπαλο? Που να έχετε αφού ξέρετε ότι θα ξεφτιλιστείτε πατόκορφα και θα χάσετε και τα κουμπιά της ξεκούμπωτης ρόμπας σας αγαπητή Λολίτα. Εάν διαφωνείτε και πιστεύετε ότι η κάθε κακιά αδερφή, ο κάθε καλλιτέχνης και ο κάθε γραικύλος μπορεί να σταθεί απέναντι μου ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Καλέστε με σε ένα τετ α τετ διάλογο για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σας. Εγώ δεν κωλώνω απέναντι σε καμία κακιά αδερφή, σε κανέναν καλλιτέχνη, σε κανένα γραικύλο. Τι φοβάστε, μη τυχόν και σας δείρω, μη τυχόν και σας καταδώσω στη Χρυσή Αυγή? Δεν είμαι κακιά αδερφή εγώ ούτε κωλοτεχνίτης ούτε γραικύλος για να κάνω κάτι τέτοιο ακόμα και στο χειρότερο «εχθρό» μου. Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Προφανώς όμως φοβάστε το πήδημα αγαπητή Λολίτα.

λολιτα said...

αγαπη μου σου προτεινω κατι πολυ απλο
κανε και συ ενα καναλι και καλεσε τους και εσυ αν εχεις τα αρχιδια και τις μουνοτριχες και αν ερθουν κανε ενα διαλογο οπως εσυ τον θελεις...

τωρα σαλτα σε αλλο μπλογκ γιατι με κουρασες...

Anonymous said...

Γιατί να μην προκαλέσει η συνέντευξη; Μήπως θα πληρώσει φόρο κανείς; Άσε που θα ικανοποιήσουμε την ενδόμυχη ανάγκη μας να το παίξουμε προοδευτικοί...

Anonymous said...

α ρε imginos κάθεσαι κι ασχολείσαι με τα ζωντόβολα...

ρε αυτοί οι ανθρώποι δεν καταλαβαίνουν από λόγια απλώς τα χρησιμοποιούν σαν όπλα.

μία είναι η αντιμετώπιση για αυτά τα σκουπίδια ξύλο πούτσα και σκατά στα μούτρα τους.
διάλογος και μαλακίες....
αφού είναι ζώα ρε συ.

-=IMAGINOS=- said...
This comment has been removed by the author.
-=IMAGINOS=- said...

Ευχαριστώ τον κ. Δημητρά που έχει διαπιστώσει ότι δεν είμαι τόσο κακός εθνικιστής και φασίστας όπως είπε στην εκπομπή σας.

Μία παράκληση

Θέλω το mail του για να τον προσκαλέσω στο κανάλι που ετοιμάζω (SIN-END-F.X.C.) για μία συνέντευξη. Επίσης προσκεκλημένοι θέλω να είναι ο Urf η Λολίτα και όλοι οι συντελεστές του Taper TV. Φέρτε και όποιους άλλους θέλετε, χώρος υπάρχει για όλους στην κουζίνα μας. Ελπίζω να αποδεχτείτε την πρόσκληση, εξάλλου μόνος μου θα είμαι μαζί με λίγους συνεργάτες απαραίτητους στα τεχνικά και στην κουζίνα και δεν δαγκώνουμε ζωντανούς ανθρώπους. Α να πω εδώ ότι οι συνεντεύξεις των εκπομπών θα διαδραματίζονται σε δείπνο-συνέντευξη- show, με κοψίδια και καλό κρασί ή τέλος πάντων ένα εξαιρετικό κόκκινο ηδύποτο έκπληξη.
Θα γίνονται ερωτήσεις και όποιος χάνει θα θανατώνεται επί τόπου με ξίφος ταυρομάχου, θα τεμαχίζεται στα γρήγορα και θα τον ετοιμάσουμε πάνω στα κάρβουνα στην κουζίνα του στούντιο για να συνεχιστεί το δείπνο μέχρι να βγει ο τελικός νικητής του δείπνου-συνέντευξης-show με τις λιγότερες λάθος απαντήσεις που θα κερδίζει μάλιστα εκτός από τη ζωή του και ένα ταξίδι, μόνο "allez" στη χώρα των Παπούα, το οποίο είναι και μία ευγενική προσφορά του σπόνσορα μας Cannibal Lechter Travel.

Σε λίγες μέρες περισσότερες πληροφορίες. Stay Tuned στο
http://hygropyr.blogspot.com/

λολιτα said...

εχω βαρεθει να το λεω βρε ουστ!

(αλλα επειδη σε λυπαμαι σε αφηνω να διαφημιστεις απο το μπλογκ μου)

sentinel said...

Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τα δικαιώματα των Σλαβομακεδόνων, των Τσιγγάνων ή των "Τούρκων", αλλά με το ότι κάποια ζώα βγάζουν το πανεπιστήμιο χωρίς να έχουν ξεφυλλίσει έστω ένα βιβλίο σχετικά με την ιστορία του 20ου αιώνα.

Ας το κάνουν στα 40+ τους. Δεν είναι αργά.

Για την ιστορία, ας του εξηγήσει κάποιος του αγράμματου ότι σε καμία διεθνή συνθήκη δεν αναφέρονται μειονότητες Σλαβομακεδόνων, Τσιγγάνων ή Τούρκων.

Δεν είναι θέμα εθνικισμού. Είναι θέμα μόρφωσης.

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers
The beautiful and damned: The shocking suicide of the art world's most glamorous couple
eXTReMe Tracker