June 9, 2008

live στο μιστερ ταπερ τιβι την τεταρτη το βραδυ 10 η ωρα!





ποιοι θα μιλησουν στο λολιτονι την τεταρτη το βραδυ στις 10 η ωρα για την συγχρονη τεχνη και οχι μονο?οχι ενας αλλα τρεις απο τους πιο διασημους εικαστικους της ελλαδας:


nikos alexiou




poka-yio


em kei


δειτε την λαιβ συνεντευξη ζωντανα στο ταπερ τιβι

17 comments:

-=IMAGINOS=- said...

H σύγχρονη τέχνη στα μάτια των πολλών φαίνεται μαλακία γιατί απλά είναι τέτοια. Σε μία εποχή πτώσης και παρακμής των πάντων παρασύρεται στην πτώση και η τέχνη. Απορώ γιατί διερωτάστε κιόλας.

Εάν επιμένετε στο ότι η σύγχρονη τέχνη είναι μία μαλακία και μισή καλέστε με και μένα την τετάρτη να σας το εξηγήσω καλύτερα και πειστικότερα live.

λολιτα said...

βρε ουστ(τετρακις)

Anonymous said...

ιματζινάκο, αν ο μικροσκοπικός σου εγκέφαλος είναι ανίκανος να καταλάβει από τέχνη, δεν φταίει η τέχνη, γιου νόου...

Η τελευταία σου πρόταση είναι μνημείο ασυναρτησίας. Εύγε! :-)

-=IMAGINOS=- said...

Ξέχασα να βάλω το "δεν" δηλαδή "Εάν επιμένετε στο ότι η σύγχρονη τέχνη ΔΕΝ είναι μία μαλακία και μισή καλέστε με και μένα την τετάρτη να σας το εξηγήσω καλύτερα και πειστικότερα live." ήθελα να πω.

@Σύγχρονη τέχνη όποτε θέλεις να μετρήσουμε τους εγκεφάλους μας.

@Λολίτα σπουδαίο λεξιλόγιο έχεις ρε συ.,..

Να σου πω κωλώνεις να με καλέσεις στη Live εκπομπή σας την τετάρτη? Τι φοβάσαι μη σας κάνω ρεζίλι ή φοβάστε ότι δε θα έχετε τι να πείτε για να με αντιμετωπίσετε? Μάλλον και τα δύο. Στην τελική βρε συ μόνο αδερφές θα καλείτε? Βαρετό δεν είναι?

Λοιπόν το email μου το έχεις και περιμένω πρόσκληση για την τετάρτη για να μου αποδείξεις κιόλας ότι δε κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου και πιστεύεις πραγματικά στην ελευθερία του λόγου σαν καλός προοδευτικός και δημοκρατικός πολίτης που είσαι όπως θέλεις να παρουσιάζεσαι. Μη φοβάσαι δε θα φέρω τη Χρυσή Αυγή μαζί μου χαχαχα

λολιτα said...

λυπαμαι ιματζινε αλλα δεν δινω βημα σε κανενα ρατσιστοειδες υποκειμενο...

Anonymous said...

E. OXI KAI DIASHMOI, MH TA PARALEME
FTANEI PIA ME AYTH TH MALAKIA.
SE LIGO THA MAS PEITE OTI O POKA YIO EINAI KAI KALOS KALLITEXNIS.

EPITELOUS RIXTE KAI MIA MATIA SE KATI AGGLOUS POU KANOUN TETOIA KEFALIA EDO KAI XRONIA.
MH TA THELETE OLA APO MAS.

POIA EINAI AYTH H EM KEI?

-=IMAGINOS=- said...

Μπορείς να μου εξηγήσεις Λολίτα από που συνάγεις ότι είμαι ένα ρατσιστοειδές υποκείμενο? Επειδή θεωρώ γελοιότητες το να βγαίνει κάποιος με αμπαζούρ στο κεφάλι και βρίζει όλο τον κόσμο ή επειδή αντιστέκομαι στους Αλβανούς που παρουσιάζουν στα διαβατήρια τους το Γεφύρι της Άρτας, ή επειδή θεωρώ ότι οι Μαλακεδόνες είναι κλέφτες και απατεώνες ή επειδή επίσης αντιστέκομαι σε αναρχοναζί υποκείμενα που καίνε βιβλιοπωλεία, περιουσίες αθώων πολιτών και σημαίες ή επειδή θεωρώ ότι η σύγχρονη τέχνη εξυπηρετεί την πολιτική και όχι την τέχνη? Μπορείς να γίνεις πιο σαφής?

-=IMAGINOS=- said...

Και να σου πω και κάτι άλλο? Γιατί θεωρείς ότι η τέχνη ανήκει μόνο στο λεγόμενο προοδευτικό χώρο? Ποιος το λέει αυτό? Εγώ είμαι και ζωγράφος και ποιητής και συνθέτης και στιχουργός και κιθαρίστας και πιανίστας – πληκτράς και τραγουδιστής σε ροκ συγκροτήματα και φτιάχνω και φοβερή ιταλική και μεξικάνικη κουζίνα, εγώ δεν είμαι καλλιτέχνης επειδή δεν ανήκω πολιτικά στο χώρο σου?

λολιτα said...

εισαι αλλα δεν με αφορας...σε ξερει κανενας?

-=IMAGINOS=- said...

Εσύ ξέρεις τον Τάσο Σύντελη? Αν ναι ρώτα τον.

nikitas said...

Δεν γνωρίζω τις πολιτικές θέσεις κανενός σας, και δεν ενδιαφέρει , τουλάχιστον τώρα...
Το να έχεις αντίθετη άποψη με κάποιον σεβαστό και... σεβαστό
Το να τοποθετείς τον "αλλον" συνομιλητή σου, με τον οποίο έχεις αντίθετη αντίληψη, σε ένα χώρο, εμμέσως πλήν σαφώς υπονοιάζεις τον αναγνώστη για την τοποθετησή σου στον άλλο χώρο ( προοδευτικός - οπισθοδρομικός(;), αντιδραστικός(;))
Οτι η τέχνη εμπεριέχει πολιτική διάσταση είναι αναμφισβήτητο...
Μοντέρνα ή κλασσική τέχνη;
Ελευθερία επιλογής ή υποχρεωτική παρακολούθηση;....
Ποιό είδος τέχνης έχει "περισσότερους οπαδούς(!!!!)";
Υπάρχουν ποσοστά, του πληθυσμού που παρακολουθούν τη μια ή την άλλη ή κάποια άλλη τάση;
Γιατί εγώ πιστεύω οτι, το πρόβλημα είναι η μικρή συμμετοχή γενικά του πλήθους που μπορεί να οφείλεται σε χιλιους μύριες αιτίες και στην ευκολία του.. καναπέ και των "λαικών" προβολών της ΤV γεννικώς;.... Κάνω λάθος;

Καλά ταξίδια στον κόσμο της τέχνης, στον κόσμο που... ηρεμεί;

Anonymous said...

διάσημε,
Ο Πόκα-γιο δεν έκανε απλώς ένα κεφάλι σαν αυτά που κάνουν... οι Άγγλοι. Το κεφάλι ήταν μέρος μιας έκθεσης και λειτουργούσε σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα εκθέματα. Να υποθέσω ότι την έκθεση δεν την είδες, παρ' όλα αυτά έχεις άποψη. Γεμίσαμε ξερόλες (επί) του καναπέος.

-=IMAGINOS=- said...
This comment has been removed by the author.
-=IMAGINOS=- said...

Έκανα την ερώτηση στην εκπομπή, πως θα φαίνονταν από καλλιτεχνικής άποψης στους καλλιτέχνες καλεσμένους σας, το καλλιτεχνικό και αξιολογότατο έργο μου που απεικονίζει τον Che Guevara να χύνει στη μάπα του Λένιν.

Προσέξτε πως μεταφέρθηκε η ερώτηση μου από τον Urf…

«ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ρωτάει... κλπ κλπ» (Γιατί τους προκαταλαμβάνεις κύριε URF? Η μήπως τα καλλιτεχνικά έργα και η τέχνη τελικά χωρίζεται σε ακροδεξιά, δεξιά, κεντρώα, αριστερά, ακροαριστερά, κλπ?) Αυτοί οι τύποι στην εκπομπή παρόλα αυτά έλεγαν ότι δεν ανήκει η τέχνη πουθενά, μαλακίες δηλαδή γιατί αμέσως έπεσαν οι παρωπίδες και η ψευτοπροοδευτική σας μάσκα που θέλει τάχα ελευθερία και χωρίς όρια στην τέχνη….) Ξινίσατε μπροστά στα χύσια στη μάπα του Λένιν...

Εκείνοι λοιπόν απάντησαν (ο μαλλιάς δηλαδή), ότι δε γνωρίζουν τέτοιο έργο παρά μόνο το έργο του Τιερί ντε Κορντιέ που χύνει ο καλλιτέχνης πάνω στο Χριστό….

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ μαλλιά δε σε ρώτησα αν γνωρίζεις το έργο μου, σε ρώτησα ποια γνώμη καλλιτεχνική έχεις για ένα τέτοιο έργο. Μούγκα στην Στρούγκα λόγω ηλεκτροπληξίας και βραχυκυκλώματος… και η κουβέντα γύρισε στον Άλαν Ντάλλων. Α ρε πόσο εύκολα ρε ψαρεύεστε μικρά ψαράκια….

Μετά η Λολίτα μας το έριξε στο χαλαρό και χαρακτήρισε τις ερωτήσεις του είδους «μαλακίες» χαχαχα Δεύτερο ψαράκι καμακωμένο αυτή τη φορά….
Ε λοιπόν εάν είχα έλθει εκεί και δεχόσασταν την προτροπή μου να με δεχτείτε στο διάλογο να μιλήσουμε για τέχνη πολιτική και ότι άλλο θέλετε, η Λολίτα θα είχε κόψει το τσιγάρο και θα είχε αρχίσει τις πίπες, ο μαλλιάς θα έχανε τα μαλλιά του, ο καραφλός θα έβγαζε μαλλιά και η αμίλητη κορασίδα δίπλα θα γινόταν καλύτερη ρήτορας και από τον Κικέρωνα. Και θα βλέπατε και το αριστουργηματικό έργο μου με τον Che και τον Λένιν από κοντά και ένα χρόνο πριν από την έκθεση ART ATHINA 2009… Εσείς χάσατε γιατί και το μοναδικό έργο μου με λάδι σε καμβά δεν το είδατε και βαρετή μέχρι σημείου αυτοκτονίας ήταν η εκπομπή. Οι εκπομπές και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις θέλουν νεύρο, διαφορετικές απόψεις, ρυθμό, αντίλογο. Ευλογώντας τα γένια μας μόνο, μάπα το καρπούζι

Ρε σεις σας λέω αλλά δε με πιστεύετε, δεν πιάνομαι ο μπαγάσας. Μέχρι τώρα όσοι τόλμησαν να συζητήσουν μαζί μου κέρδισαν. Οι μισοί πήγαν στο Άγιο Όρος μοναχοί γιατί αναθεώρησαν τα πάντα στη ζωή τους και δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν πλέον σε αυτή και οι άλλοι μισοί κλιστήκαν στο τρελοκομείο γιατί δεν άντεξαν την σύγκριση με το ανώτερο πνεύμα και διάνοια εμένα δηλαδή. Το χρώμα, η γεύση, η ουσία και το νόημα της ζωής είναι ένα και μοναδικό: -=IMAGINOS=- λέμε!

Οτιδήποτε άλλο, οποιοσδήποτε άλλος μπροστά στον -=IMAGINOS=- είναι απλά οδοντόκρεμα, άντε αλοιφή για τους κάλλους και πολύ του είναι.

ALOHA

Lucha Libre said...

Imaginos μήπως να έκοβες την κόκα;

JustAnotherGoneOff said...

-=IMAGINOS=- RuleZz

-=IMAGINOS=- said...

@incontentia
Τι λέτε καλέ που θα κόψω την κόκα?

Η κόκα κόλα, πάει μ'όλα! Μη μου πείτε ότι δεν έχετε δοκιμάσει και εσείς...

Το χιούμορ κάνει καλό στην υγεία. Μην το αγνοείτε και προπαντός μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά την σύγχρονη κουλτούρα και τέχνη γιατί θα το χάσετε το χιούμορ σας και είναι κρίμα.

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers
The beautiful and damned: The shocking suicide of the art world's most glamorous couple
eXTReMe Tracker