April 14, 2008

Υποκρισια στα μπλογκς?γυναικεια υποθεση..


Καλημερα.Θα ηθελα πραγματικα να παρει ενα τελος αυτη η ιστορια με τον Vargas και τον σκυλο και τα ορια της τεχνης αλλα καθε μερα εξοργιζομαι ολο και περισσοτερο, γιατι διαπιστωνω οτι αυτο που δεν εχει ορια τελικα ειναι η ανθρωπινη βλακεια και η υποκρισια...
Ολοι ξερουμε οτι τα μπλογκ ειναι ενα ελευθερο πεδιο δρασης και εκφρασης απαλλαγμενο απο καθε λογης καθωσπρεπισμους και κοινωνικες επιταγες..Πραγματικα ειναι μαγικο το πως μεσα σε αυτο τον κοσμο μπορει καθενας να εκφραστει ελευθερα και να δηλωσει π.χ ελευθερα την ομοφυλοφιλια του ή την ακρατη σεξουαλικοτητα του ή στο κατω κατω να βρισει βρε αδερφε αφου στον πραγματικο κοσμο δεν μπορει να το κανει αυτο.
Κι ομως διαπιστωνω με θλιψη τις τελευταιες μερες, με αφορμη το εργο,οτι ακομα και εδω πολλοι μπλογκερ κινουνται μεσα στα πλαισια του καθωσπρεπισμου!!Ακομα και εδω δεν λενε αυτο που πραγματικα πιστευουν αλλα δηλωνουν με φωνασκιες τι φανταζονταν οτι θα εκαναν ενω εγω ειμαι απολυτα σιγουρη οτι καμμια κυρια ταδε δεν θα πηγαινε να λυσει τον σκυλο ειτε γιατι δυστυχως σε αυτη την ζωη ζουμε με συμβιβασμους ειτε απο αμηχανια.
Κανεις και κυριως αυτοι που ουρλιαζουν δεν θα ελευθερωναν τον σκυλο.Και να σας φερω το πιο απλο παραδειγμα:σας καλει καποιος στα γυρισματα μιας ταινιας και εκει πρακολουθειτε κατι που σας φαινεται μη αρεστο ή απρεπες τι θα κανετε?Θα ουρλαξετε στοπ?Μπααα το μονο που θα κανετε αφου σας περασει η αμηχανια ειναι να σηκωθειτε φυγετε σιωπηλοι..
Κανεις δεν θα ελευθερωνε κανεναν σκυλο και λυπαμαι γι αυτους που λενε το αντιθετο γιατι εκτος απο το οτι ψευδονται, αποδεικνυονται ολο και πιο ηλιθιοι..
Εμενα τουλαχιστον δεν με πειθουν και αυτο που με κανει να οργιζομαι περισσοτερο ειναι οτι η υποκρισια προερχεται απο κυριως γυναικες μπλογκερ και αυτο γιατι απο γυναικες διαβασα τις μεγαλυτερες υποκριτικες ανοησιες, με αποκορυφωμα την τελευταια, οτι δηλαδη για να σωθει η ζωη ενος σπουργιτιου θα εκαιγε την πυρα(!)ολους τους πινακες του Βαν Γκογκ..
Ποια εσυ που ντρεπεσαι να πεις μουνι και βυζι ανωνυμα?
Εμενα ακομα και εδω μου θυμιζουν την νοοτροπια του τι θα πει η γειτονια και ο γειτονας..Και δυστυχως ειμαστε εμεις οι γυναικες τα μεγαλυτερα κατιναρια...
Ευχαριστω δεν θα παρω!Κρατηστε την υποκρισια για την παρτη σας..
Αλλα αν ολες εσεις αντιδρουσατε ετσι οπως δηλωνετε, θα ειχαμε και εναν καλυτερο κοσμο.
Σας ευχαριστω για την υπομονη σας αλλα ξελαφρωσα η γυναικα...

13 comments:

Anonymous said...

γειά σου babis!!

έτσι μπράβο χώστα στην υποκρισία!

Anonymous said...

mpravo re lolita!!! ti clear mind!!
o snompismos kai h upokrisia mas exoun faei...
kalhmeraaa!!!!

Lucha Libre said...

Να πω την αλήθεια, έχεις δίκιο για το τι θα έκανε ο καθένας μας. Το σκεφτόμουν για μένα και, ναι, δε θα τον έλυνα. Μάλλον θα αντιδρούσα φωναχτά και χλιαρά, αλλά ως εκεί.Όλα τα άλλα θεωρίες.
Θέμα β': ο συναισθηματισμός ή η υποκρισία είναι γυναικεία πατέντα; Χμμμ.

revqueer said...

Κι εγώ νομίζω πως δε θα το έλυνα αν και αυτό με στεναχωρεί κάπως.

dr.SeenG said...

Συμφωνώ με την Λολίτα και τους προλαλήσαντες. Κι εγώ δε νομίζω να είχα τα κότσια να κάνω "σκηνή" αλλά στην προκειμένη περίπτωση μπορούμε να κάνουμε κάτι εύκολο... Να τηλεφωνήσουμε σε μια φιλοζωική οργάνωση, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά...

msaz-blog said...

οι σοφιστές και οι Φαρισαίοι ειναι παλιές εφευρέσεις, μην αγχώνεσαι

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Nαι, αλλά παρ' όλα αυτά είναι τρόπος αυτός να μιλάτε έτσι άσχημα στον πατέρα Αμβρόσιο; Στη κόλαση σας βλέπω!

fevis said...

Σόρρυ που στο χαλάω αλλά εγώ θα τον έλυνα τον σκύλο... Και μια που δεν ξέρεις όλους όσους όσους γράφουν στα blogs, καλό είναι να μην καταλήγεις σε γενικότητες του τύπου "όλοι ζούμε με συμβιβασμούς ή από αμηχανία"...Μπορεί έτσι να ζεις εσύ ή κάποιοι που ξέρεις...Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που ζουν αλλιώς... Καλημέρα...

Squeaky said...

Ναι μωρέ με τις κατίνες!
Δεν πάνε να πλύνουν κανα πιάτο, που μου θέλουν και μπλόγκιν!
Τσ,τσ,τσ...

Klearchos said...

Μπορεί να έχεις δίκιο και από αμηχανία μην έλυνα τον σκύλο, αλλά επειδή έχω πάντα μπισκοτάκια σκύλου στην τσέπη μου, ένα μπισκοτάκι θα του έδινα...

Πάντως επειδή θεωρώ ότι ο "καλλιτέχνης" βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να γίνει διάσημος (κατά το κλασσικό "για να γίνεις διάσημος αρκεί ένα από τα τρία: να ταΐζεις κόσμο, να διασκεδάζεις κόσμο ή να σοκάρεις κόσμο") δεν έπεσα στην παγίδα...

Τατιάνα Ραπακούλια said...

Χελλόου κι εδώ!

Συμφωνώ με τη fevis, καλό είναι να μην γενικεύουμε. Και εγώ θα τον έλυνα το σκύλο, αν διαπίστωνα βασανισμό. Αν απλώς έβλεπα ένα δεμένο σκύλο, μάλλον δεν θα τον έλυνα.

Όσο για το σπουργίτι, τα είπαμε και στο τσατ. Άστοχη διατύπωση. Το λέω τώρα αλλιώς: δεν θέλω να υποφέρει ούτε να πεθάνει κανένα ζωντανό πλάσμα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα έργο τέχνης, οσοδήποτε αξιόλογο. Δεν θα έκαιγα όλα τα έργα του Βαν Γκογκ για να σωθεί ένα σπουργίτι, αλλά αν ο Βαν Γκογκ ήθελε να καρυδώσει το σπουργίτι και να ζωγραφίσει με τις φτερούγες του, δεν θα τον άφηνα. Και ας μην έκανε ποτέ τα έργα του.

Τατιάνα Ραπακούλια said...

Αυτό με το μουνί και το βυζί δεν το 'πιασα. Σε τι αναφέρεσαι; Σε κάποιο ανώνυμο σχόλιο που έγινε;

Marina said...

Γιατί πιστεύεις ότι στα μπλόγκ δεν θα υπάρχει υποκρισία, κατίνιασμα, ψωρό--οτιδήποτε, ε;

Είμαι στη μπλογκόσφαιρα 3 χρόνια, έχω συναντήσει πάρα πολύ κόσμο, είδα μπλόγκερς στα γραφτά τους επιθετικούς, φωνακλάδες, ευερέθιστους που στην πραγματικότητα είναι σιωπηλά ποντίκια, yes-men, είδα γυναίκες μές τη γλύκα, να λές δεν ζώ εδώ είμαι στο όνειρο και στη πραγματικότητα στρίγγλες που ποτέ δεν θα μερώσουν, να φάνε τα παιδιά τους άμα δεν γίνεται το δικό τους..

Τι μου λές τώρα! Στο γραπτό λόγο αυτοί που γκαρίζουν είναι και οι πιο καταπιεσμένοι. Αν έβλεπες παλιά του 10 μικρούς Μήτσους του Λαζόπουλου, στη πραγματική ζωή οι υβριστές είναι σαν εκείνο το ανθρωπάκι που φοβόταν τη σκιά του.

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers
The beautiful and damned: The shocking suicide of the art world's most glamorous couple
eXTReMe Tracker