March 7, 2008

Ανθιμε εισαι για τα σιδερα..


το πιο κουφο πελατες μου το ακουσα σημερα το πρωι δια στοματος του αξιοτιμου τραγου της εκκλησιας σας ανθιμου...ο καμπουρακης ρωτησε την γνωμη του για το θεμα που εχει προκυψει στην θεσ/νικη με εναν καθηγη της δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης που απαγορευσε σε λυκειο της πολης(!) να παει να θαυμασει τα εξαισια γλυπτα του Picasso(!)και εκεινος απαντησε οτι καλα εκανε ο καθηγητης γιατι τον Picasso λεει δεν το παραδεχονται και ολοι! ποιους εννουσε ο ανθιμος? this is a quiz... τι να πω...βρε ουστ....

-δειτε αυτο

και

-αυτο


5 comments:

pølsemannen said...

Α, κοιτάξτε, εγώ είμαι φαν της Ανθιμάουας γιατί θα μας φέρει τα Σκόπια, την ΜΠόλη, το Βουκουρέστι, την Βαρσοβία και το Άμστερδαμ.

Τώρα τον Πικάσο νομίζω δεν τον πήγαινε ο Χενεραλίσιμο Φράνκο που ήτο και ευσεβής άνθρωψ (Αν και αιρετικός), οπότε η Ανθιμάουα έχει δίκαιον.

Ο Βράχος said...

λολίτα ρίξε κανένα ποστ και στα παλιά σου λημέρια (lifo) γιατί μας λείπεις! Ανέβασε ποστ να γίνει λαϊκό προσκύνημα! Φιλιά!! Rock

jg said...

ontws egine auto? what the fuck???

Anonymous said...

Καλααα...έχω παψει από καιρό να παίρνω στα σοβαρά τους "χοντρούς άντρες με τις μαύρες φούστες"*:-/

*"Οι χοντροί άντρες με φούστες" είναι τίτλος θεατρικού έργου (που δεν έχει καμία σχέση με παπάδες!)

darkwhisper said...

Αμα αυτοί εχουν σηκωμάρες με τους πίνακες τύπου "ένα βυζι πάνω αριστερά και μια μύτη κάτω δεξια" και ο Άνθιμος κάνει κριτική τέχνης, ε δε μενει και τίποτα να πεις! Τένκιου φορ γιορ βίζιτα, περαστικά στο μπαμπα και φολούρες!

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers
The beautiful and damned: The shocking suicide of the art world's most glamorous couple
eXTReMe Tracker