November 7, 2007

λολιτα?λολιτα who?


αφορμη για το σημερινο ποστ ηταν οι καταιγιστικες ερωτησεις που εχω δεχθει τον τελευταιο καιρο σχετικα με το ατομο μου.Πχ για το πως ειμαι πως ντυνομαι γιατι νικ νειμ λολιτα και ολα αυτα με βαλανε σε σκεψεις γιατι εγω πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει και το παιχνιδακι γιατι αλλιως χαθηκαμε.Αποφασισα εγω λοιπον να σας πω γιατι αυτο το χαζο ονοματακι λολιτα.Το ονοματακι αυτο γεννηθηκε με σκοπο να κανω την εισοδο μου στην lifo και σκεφτηκα εξ αρχης να δημιουργησω μια περσονα που θα ξεχωριζε απο το πληθος της λαιφο και θα εκανε ντορο εξαλλου ειμαι νομιζω η μονη που εχω αναγαγει αυτο το πασε,δευτερο και μπιμποου ονοματακι σε συνωνυμο του στυλ...εξαλλου θεωρω οτι οι πιο καβλωμενες γκομενες στο ιντερνετ εχουν τα ονοματα :αυρα,ιολη κ.α στο μπλογκ τους..Τελος με το ονοματακι!
Τωρα για την εξωτερικη μου εμφανιση σκεφτηκα να βαλω να μιλησουν για μενα οι μπλογκερ που με εχουν δει καλω λοιπον τους:

artattack

arxediamedia

calypsolarah

dangerous kitchen


dr.φλαντζας

msaz


nikos alexiou

η χωρα του ποτε ποτε

ο βιολογος

και πολλοι αλλοι(σορυ αν ξεχναω κανεναν) που δεν γραφουν στο μπλογκ μου και καποιοι απο την λαιφο.. θελω να εισαστε αυστηροι και θελω την πραγματικη σας γνωμη...

13 comments:

Anonymous said...

Εγώ δε σ'έχω δει ποτέ κι ούτε που γουστάρω. Αλλά είμαι σίγουρος πως είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα.

BioLogos said...

λεπόν...

Εισαγωγικά να πω ότι εντυπωσιασμένος αρχικά, αντι να πατήσω φρένο, πάτησα γκάζι μαρσάροντας σαν κάγκουρας μέσα στα στενά του κάστρου και παρα λίγο να πατήσω εσένα και την πότε πότε...

Αν και άσχετος στο να κρίνω στυλ, γούστα και λοιπά ενδυματολογικά θα βασιστώ μόνο στην εντύπωση.Μια έξυπνη παρουσία,νευρικοκινητική και φοβερά ευδιάθετη.
Α και να σημειώσω κάτι για όσους σε φαντασιώνονται...Ναι, δεν μασάει τα λόγια της η Λολίτα.

msaz-blog said...

Είναι πολύ κοντά στο αντίστοιχο όνομα του μυθιστορήματος πριν τα πράγματα γυρίσουν στα δύσκολα. Της αρέσει να κρύβεται- και τι άλλο να κάνει μπροστά σε άσχετους μπλόγκερ - και πιθανόν να έχει λίγο από την ετοιμολογία του ονόματος. Σίγουρα έχει περισσότερο ταλέντο από ότι νομίζει.

πετρούλα said...

εδώ πάντα πάντα. (μαυρο-άσπρο και υπό εξαφάνιση).

Η πρώτη φορά που είδα το λολιτόνι ήτο στην έκθεση όπου εξέθετε το προηγούμενο μπλογκ της. Προσπαθούσα να την εντοπίσω ανάμεσα στο πλήθος. Την εντόπισα μαντέψτε πως: από τα παπούτσια της.Τι στυλ!

Νομίζω οτι έχει ένα κοινό με χαρακτήρα της λολίτας: το μπρίο. Σπιρτόζα τύπισσα. Είναι μεγάλη υπόθεση να χτίζεις έναν χαρακτήρα, ειδικά όταν στην πραγματικότητα είσαι πολύ διαφορετικός άνθρωπος σε σχέση με αυτό που παρουσιάζεις.

Παράδειγμα: Η πραγματική λολίτα δε θα έκανε ποτέ καμάκι στο δρόμο. Η περσόνα λολίτα θα τους χούφτωνε όλους

Chaca-Khan said...

το nickname κ ορισμένες διάσπαρτες φωτογραφίες της στο web (sorry, no face included but u wont care, trust me)νομίζω είναι αρκετά. όπως και τα posts της χαχαχα.
cheerz lol..

the BluElephant said...

who cares?!

guerrero7,62 said...

Επισης dear κατι καραγκομεναρες θεες(και καλα) στο internet ειναι συνηθως αναλογιων προστατευομενου sea θηλαστικου :ΡΡΡ μαλλον δεν εμπιπτεις σε αυτη την κατηγορια...
Ασε που οταν πρωτομπηκα στο blog σου νομιζα οτι ησουν τελειωμενος/h gay :ΡΡΡ

Dr.Φλάντζας said...

Τρελό κε Αδέσποτον Λολιτάκιον:

Εμνέυσατε τον γλύφτην της Αφροδίτης Της Μήλου (ειδικα τα χέρια σας).
Μετα τον καλιτέχνη εκ Μυτιλήνης κύριο Μποτιτσέλλη.
Η Κλεοπάτρξ ηφτοκτόνησε διατί δεν αντεχε τον αναταγωνισμόν.
Η κακίαν μητριά της Χιονάτης έγινε πρασινη απο το κακό της εξ αιτίας σας κε εσπασε τον καθρέφτη.

Επιστημονικά αποδεδειγμενα,
Dr.Φλάντζας

Η Κουρούνα said...

Παρότι δε με κάλεσες να πω πώς είσαι (θα το σκεφτώ αν θα σου ξαναμιλήσω), να προσθέσω πως εκτός από πολύ γλυκιά είσαι και καλή μαγείρισσα (για να ξέρουν τι κορίτσι τους δίνουμε, ρε παιδί μου).

Σταρχιδικές Φακεμόλες said...

Λολίτα, θέλω να επικοινωνήσουμε. Στείλε mail.

Anonymous said...

Ειναι η πιο ωραια γκομενα της μπλογκοσφαιρας.Σουπερ χαρακτηρας και στη προσωπικη της ζωη ειναι σεμνη.
Μη βλεπετε που εδω βγαζει αποθημενα νταλικερη.
Γινεται χαλι να την πατησεις αν σ'εμπιστευτει.Αν κοψει και μερικα επικτητα στοιχεια που τα κολλησε λογω Αθηνας θα ειναι το τελειο πλασμα.

λολιτα said...

αρτουλινο μου για σενα θα γινομουν σκλαβα του σεξ!

Aphrodite said...

Αν και παλιότερο το ποστ (καταραμένη τρεχάλα, ο Βέγγος σε θηλυκό είμαι, σε διαβάζω αλλά πού να γράψω!), δεν μπορώ παρά να δώσω κι εγώ το παρόν στο τζουτζούκικο θεότρελλο και τόσο μα τόσο ΝΤΙΡΕΚΤ (σπάνια περίπτωση την σήμερον ημέραν!) pop-quizz για το λολιτάκι και να δηλώσω ένα ξεκάθαρο...

YOU ROCK BABY!!!!

:)))))))))))

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers
The beautiful and damned: The shocking suicide of the art world's most glamorous couple
eXTReMe Tracker