January 6, 2009

σημερα τα φωτα και ο φωτισμος...


επιτελους τελειωνουν και αυτες οι γιορτες αν και μεταξυ μας ποτε δεν καταλαβα γιατι να γιορταζουμε και τα βαφτισια του χριστουλη...γιορταζει κανεις αλλος τα βαφτισια του? ενιγουει παλι τα γεγονοτα προμηνυονται ασχημα για το 2009....εμενα παντως μου λειπει ενα καινουργιο τζην και ενα καρω πουκαμισο αλλα οπως πεταχτηκε και η μανα μου απο το αλλο δωματιο μυαλο μου λειπει.....τεσπα ετοιμαζω την καθοδο των μυριων(ρουχων και παπουτσιων)και αισθανομαι πολυ χαρουμενη γιατι θα δω παλι τις γλυκες μου φατσουλες....

11 comments:

Urfurslaag said...

καρώ ????

λολιτα said...

ναι ουρφ....ποσο ασχετος απο μοδα εισαι πια.....τς τς

Urfurslaag said...

Μα καρώ?!? όλα έχουν ένα όριο!

λολιτα said...

ουρφ ετοιμασου για εντατικα μαθηματα μοδας τωρα που θα κατεβω...δεν φανταζεσαι τι σε περιμενει...χοχοχο

-=IMAGINOS=- said...

Με έχει πιάσει μεγάλη συγκίνηση να σας βλέπω να οδύρεστε για τις σφαίρες που έφαγε κάποιο πουρό μπάτσος γουρούνι δολοφόνος 5 χρόνια μεγαλύτερος από τον Αλέξη. Πραγματικά αυτό θα πει εξέγερση και οδύνη, μπράβο παιδιά.

λολιτα said...

εχουμε ξαναπει οι ανθρωποι ητανε δολοφονοι ιματζινε ειμαστε ΚΑΤΑ της βιας μην τρολαρεις γιατι θα σε παρει και θα σε σηκωσει..δεν αστειευομαστε με τις ανθρωπινες ζωες...η τρομοκρατια ειναι καταδικαστεα...

Anonymous said...

loliata ksereis apo moda oso ksereis kai apo aeronafpigiki

λολιτα said...

xaxaxaxa

-=IMAGINOS=- said...

Επειδή κάπου αλλού διάβασα ότι αρκετά ασχολήθηκες μαζί μου, θα ήθελα να σε ρωτήσω εσύ πως θα φερόσουν σε κάποιον που συνεχώς σε βρίζει? Ο JustAnotherAssholeOff να μάθει πρώτα τρόπους και να μην εκμεταλλεύεται την υπομονή και ανοχή που του έδειχναν οι άλλοι όταν επί μακρόν τους έβριζε αλλά εκείνοι δεν απαντούσαν.

Μη τα θέλεις λοιπόν όλα δικά σου Λολίτα γιατί τουλάχιστον απέναντι σου υπήρξα πάντοτε άψογος όπως και στον Urf. Εκτός αν επωμίζεσαι και τις μαλακίες των φίλων σου. Εάν ναι τότε κάνεις σοβαρό λάθος.

Αυτό όμως που έχω διαπιστώσει είναι ότι πάτε συνεχώς "πακέτο" όμως άλλο η Λολίτα και άλλο ο κάθε JustAnotherAssholeOff. Εσένα μπορεί να είναι φίλος σου αλλά έχει πολύ μακριά γλώσσα και αυτή η γλώσσα είχε αποδέκτη εμένα και όχι εσένα. Και είχε μακριά γλώσσα γιατί είναι κοινός υβριστής και φασίστας του κερατά. Από τις πράξεις του κάποιος κρίνεται ως φασίστας όχι από τη θεωρία και ο φασισμός δεν είναι προνόμιο κανενός παρά μόνο εκείνου που τον ασκεί στην πράξη.

Δεν πιστεύω να θέλεις και να το βουλώνουμε και να μην απαντάμε σε όσους υβρίζουν. Και εσύ η ίδια το έχεις διαπιστώσει πολλές φορές στις εκπομπές του TaperTV τι γλώσσα χρησιμοποιούσε ο κύριος αυτός εναντίον μου και εγώ δεν απαντούσα μέχρι χθες που η ανοχή τελείωσε.

Αυτά για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είμαι από αυτούς που βάζουν στην ουρά στα σκέλια και προτείνω μάλιστα αφού είναι τόσο μάγκας και μεγάλο στόμα ο κύριος αυτός, να βρεθούμε τετ α τετ σε ένα δημόσιο διάλογο στο Τάπερ για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του και πόσο μεγάλο στόμα έχει μπροστά μου. Το στούντιο το ξέρω, έρχομαι και μόνος μου στο κάτω κάτω.

Άντε γιατί πολύ μου το παίζετε πακέτο και μάγκες. Εγώ προτού γράψω κάτι ακόμα και εάν εμπλέκεται φίλος μου πρώτα κοιτώ και με ενδιαφέρει το δίκαιον. Δε θα αδικήσω κάποιον τρίτο επειδή αυτός μπορεί να έχει δεχτεί επίθεση από φίλο μου. Να πα να γαμηθεί και ο φίλος μου και όλοι. Εγώ στέκομαι στο δίκαιο και μόνο και παίρνω το μέρος εκείνου που έχει το δίκαιο είτε αυτός είναι φίλος μου είτε ο μεγαλύτερος εχθρός μου.

Μάλλον θα σου είναι «άγνωστα» πράγματα αυτά και αυτή είναι η μεγάλη ποιοτική διαφορά μας.

λολιτα said...

πρωτον το ποιον του καθε ανθρωπου φαινεται απο τον τροπο που μιλαει και μενα δεν μου αρεσει να κοροιδευει καποιος την οποιαδηποτε αδυναμια του αλλου και σε αυτο εισαι μεγαλο φαουλ.Επειτα ειδα οτι επικαλεστηκες το ονομα του πιττα και αυτοσ βγηκε και σε αδειασε...οσο για το που ειναι το στουντιο και το λες,λες και μας απειλεις ειναι πραγμα που δειχνει αρκετα το ποιον σου...φασιστικο

-=IMAGINOS=- said...

Αφού θέλεις να μάθεις για το ποιόν των άλλων τότε μάθε ότι ο Urf βρίζει μάνες άλλων. Δεν το πιστεύεις, ρώτα τον. Αλλά ο Urf τελικά δεν είναι ο τύπος που συνειδητά βρίζει μάνες άλλων, αρκεί να τον μάθεις καλύτερα και να διαθέσεις λίγο χρόνο. Πίσω από το μόνιτορ ο καθένας μπορεί να παραφέρεται. Μία στιγμή είναι αυτή και δεν αρκεί.

Το ποιόν κάποιου φαίνεται από το λόγο του εν πρώτης άποψης. Αλλά όταν έχεις ήδη κάνει το πρώτο βήμα αυτό δε σου δίνει καμία άφεση αμαρτιών. Εγώ κάθισα και μελέτησα τον Urf και είδα πράγματα. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί με τον Just και συνέβη. Ο Just όμως είναι ένας φανατικός αρχιφασίστας και μόνο και αυτό φάνηκε μετά από μελέτη, αφού ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε συμπεριφερθεί αξιοπρεπώς απέναντι μου και εκμεταλλεύτηκε την ανοχή μου. Και ο Φλάντζας είναι υπέροχος τύπος όπως ο Urf. Εγώ δεν βγάζω δικαστικές αποφάσες και τετελεσμένα χωρίς μελέτη και εξέταση. Εσύ είσαι υπ'ατμόν και όπως σου κάτσει, παρέα δηλαδή με τον Just γιατί και εσύ εκμεταλλεύεσαι την ανοχή του άλλου όπως έχω διαπιστώσει.

Όταν λοιπόν εκμεταλλεύεσαι αυτή την ανοχή δεν μπορείς να ζητάς τα ρέστα μετά. Σε αυτή την περίπτωση χτυπώ εκεί που πονάει ο άλλος γιατί απλά του αξίζει. Χάρες και χατίρια δεν κάνω σε κανέναν ακόμα και κολλητός μου να είναι εάν επί μακρόν εκμεταλλεύεται την ανοχή και σιωπή μου. Και φέρομαι έτσι γιατί κάποιοι αλλιώς δεν καταλαβαίνουν.

Όσο για το εάν είναι απειλή το ότι ξέρω το στούντιο πάρτο όπως θέλεις αλλά εάν ήμουν πραγματικό φασιστάκι όπως πολύ συχνά χρησιμοποιείς σαν λιωμένη όμως καραμέλα και εφόσον θα ήμουν νεοναζί όπως λέει ο πανύβλαξ Just τότε στο στούντιο δε θα ερχόμουν εγώ αλλά η Χρυσή Αυγή. Εγώ όμως φορώ παντελόνια και τιμώ αυτούς που έχω μιλήσει ιδιωτικά μαζί τους. Προπαντός τιμώ το λόγο μου. Στο στούντιο του Urf μπορεί να με δει ο Urf αλλά κανέναν άλλο δε θα δείτε. Μη κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Και φυσικά μη περιμένεις ότι εγώ θα έβριζα ποτέ μία γυναίκα οτιδήποτε και να μου έκανε οποιαδήποτε συμπεριφορά και να είχε απέναντι μου.

Συνεπώς μη φοβάσαι ούτε εσύ ούτε κανένας. Σε αυτούς όμως που εκμεταλέυονται την ανοχή και τη σιωπή των άλλων απαντώ και έτσι όπως μόνο εγώ ξέρω πως τους πονάει, για το καλό τους και για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Μάσκες και προσωπέια τάχα δημοκράτη φοράει όποιος θέλει όπως και ο καθένας μπορεί να δηλώνει ότι θέλει. Η πράξη μετράει και μόνο και χατίρια δεν κάνω. Ευτυχώς για σένα είναι γυναίκα.

Όσο για τον Πήττα του είχα ετοιμάσει μία πολύ καλή και πρέπουσα απάντηση αλλά τελικά δεν πάτησα το κουμπάκι γιατί με αυτόν τον άνθρωπο γνωριζόμαστε κάποια χρόνια και το επίπεδο μου καθώς και την αξιοπρέπεια μου δεν θα το ρίξω απέναντι του μόνο και μόνο για να απαντήσω στις απρέπειες του και να κάνω τα καπρίτσια του. Το μήνυμα αυτό το έχω σώσει ως «ενθύμιο» μιας ατυχούς φιλίας. θα μπορούσα να σου το στείλω για να δεις πόσο με «άδειασε» αλλά είναι ιδιωτικό και αφορά μόνο εμένα και εκείνον. Εάν χρειαστεί θα το λάβει ιδιωτικά και μόνο αυτός. Δυστυχώς εσύ σου είπα και πιο πάνω, τη σιωπή και την ανοχή την εκλαμβάνεις ως αδυναμία χαρακτηριστικό γνώρισμα ανθρώπων με πολύ χαμηλό ποιοτικό επίπεδο σαν άνθρωπος εννοώ. Σε ανθρώπους που έστω και πρόσκαιρα γνώρισα, μίλησα μαζί τους και κέρδισαν την εκτίμηση μου έστω και προσωρινά εγώ προτιμώ τη σιωπή. Και ο Urf η ο Φλάντζας να μπουν στο δικό σου πακέτο και σύστημα αξιών και να είναι ήδη μέσα σε αυτό, δε με αφορά. Δεν πρόκειται να γράψω το παραμικρό για εκείνους οποιαδήποτε συμπεριφορά και να επιδείξουν απέναντι μου. Σου είπα, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Να είσαι καλά αγαπητή Λολίτα.

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers
The beautiful and damned: The shocking suicide of the art world's most glamorous couple
eXTReMe Tracker