October 31, 2008

οχι οχι οχι..





δεν σας ξεχασα αγαμητα μου πελατονια αλλα οι πολλες μου υποχρεωσεις δεν με αφηνουν να ασχοληθω με το μπλογκακι μου...οφου πολυ απαιτητικες ειναι οι πουτανες!

October 19, 2008

οι απειλες του σεκς...


φανταζομαι ολοι κατα καιρους πανω στην σεξουαλικη πραξη εχετε πει αλλα κυριως εχετε ακουσει διαφορα κουλα...απο υποσχεσεις μεχρι απειλες...

"εσενα καποια μερα θα σε γαμησω χωρις προφυλακτικο..."

October 13, 2008

ενα χαμογελο ημερας!


υπαρχουν μερες που τα βλεπεις ολα μαυρα,αλλες παλι που ειναι ολα γκρι και καποιες πουτανες μερες που σε κανουν να χαμογελας παρολο που ολα πανε σκατα !

October 9, 2008

παναγια μου...


geia sou, me lene alexi kai eimai 32 apo athina. auto pou psaxno einai poly aplo alla kai mallon dyskolo.. endiaferomai gia mia kopela pou na tis aresoun oi eksormiseis stin fysh, na pigenoume se bouna, dasi, erimikes paralies, na bgazoume fotos, kai na kanoume erota sta pio api8ana meri.. esy pos 8a to eblepes auto? 8a se endiefere?


αν ειναι αγαπη μου να ξενιτευτω για να κανω σεκς γαμησε τα....

October 7, 2008

εφαψια οεο..



σημερα με το γουονα μπι αμορε επαιξα το παιχνιδι της εφαψιας στο μετρο....ηταν πολυ καυλα..
καντε το!

October 6, 2008

October 3, 2008

October 1, 2008

γκιβ μι χοπ τζοαννα!

ποσες πλαστικες χρειαζομαι θεε μου??
Εχεις σκεφτει να κανεις πλαστικη εγχειρηση ??

Εχεις σκεφτει οτι ισως εισαι αρκετα ασχημη και ηλιθια και αυτο να φταιει που απωθεις τους αντρες η μηπως εχεις τοσο μεγαλο εγωισμο που να μην σε αφηνεις να αποδεχτεις στο οτι ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ για το οτι εχεις πιασει πατο σε οτι αφορα τα συναισθηματικα σου.

Μηπως ηρθε ο καιρος να αλλαξεις και δεν εννοω απαραιτητα μονο την εμφανιση σου ??

Να αφησεις επιτελους τον ναρκισσισμο σου πισω αλλα και τις απελπισμενες αγγελιες σε μπλογκς μαζι με μια δυσοσμη ανωριμη πουτανια που σε διακρινει στην λογικη σου ως προς τον ερωτα και το σεξ (κρινοντας και απο οσα διαβασα απο τις αγγελιες του blog σου στο λεω αυτο)

Συγγνωμη αμα ημουν αποτομη αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται και ας μην αρεσει...

Δεν εισαι πια 18 χρονων σωστα
η μηπως εισαι καμια καθυστερημενη και ανωριμη και νομιζεις οτι βρισκεσαι ακομα στην εφηβια γιατι το οτι διαλεξες το ψευδωνυμο ΛΟΛΙΤΑ για τον εαυτο σου και οχι κατι αλλο δηλωνει και αρκετα για την προσωπικοτητα σου...

Σε συμβουλευω να προσπαθησεις αλλαζεις ριζικα απο μεσα και απο εξω γιατι οπως βλεπω απο αυτα που γραφεις στο blog σου δεν βρισκεσαι σε τοσο καλο δρομο και δεν φταινε οι αντρες σε αυτο.

Την συμβουλη μου στην δινω ως σπουδαστης της ψυχιατρικης.

Αυτα τα λιγα...
Φιλικα και καληνυχτα

αυτο ηταν ενα ανωνυμο σχολιακι..

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers
The beautiful and damned: The shocking suicide of the art world's most glamorous couple
eXTReMe Tracker