October 31, 2007

σοι παει το βασιλειο γιαγια...


καλημερα πελατονια μου,προχθες ακουγα τον Μενη Κουμανταρεα που ελεγε οτι αν εχεις ενα ταλεντο οφειλεις να εισαι περιεργος και να το ψαχνεις και να μην εφησυχαζεσαι ποτε...Ετσι και εγω και επειδη θεωρησα οτι το μοντελινγκ ειναι πολυ βρωμικο κυκλωμα για μενα ειπα να εκμεταλευτω ενα αλλο ταλεντο μου που το κληρονομησα απο την γιαγια μου την Ευθυμια απο την Λευκαδα..Μπορω να πω οτι ειμαι κατα καποιο τροπο αυτοδιδακτη και η πλεξη ειναι ολοσδιολου δικης μου προελευσεως και ιδου τα αποτελεσματα:



October 29, 2007

Η ΛΟΛΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ
Υπόγειο- Πεσμαζόγλου 5

-
ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ
του Γεωργίου Βιζυηνού
-

Σκηνοθεσία: Κωστής Καπελώνης
Σκηνογραφία: Νίκος Αλεξίου
Μουσική: Σταύρος Σιόλας

-
Παίζουν:
Ηλίας Λογοθέτης,
Μαρία Ζαχαρή, Κώστας Βελέντζας,
Μιχάλης Κοιλάκος, Εύα Οικονόμου,
Βάλια Παπακωνσταντίνου, Διονύσης Κλάδης

-
Έναρξη 29 Οκτωβρίου 2007
-
Παραστάσεις:
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ώρα 9:15 μ.μ.
Κάθε Τετάρτη και Κυριακή, ώρα 10.15 μ.μ.

-
Διάρκεια παράστασης 75’

October 28, 2007

Έμαθα γδυτός και ντρέπομαι ντυμένος.


σημερα θελω να γραψω κατι καλο γιατι εχω απορρητες πληροφοριες οτι με διαβαζουν ανθρωποι των τεχνων και των γραμματων αλλα δεν μου βγαινει γαμωτη μου... τι να κανουμε σε μουα!

October 27, 2007

ΤΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ?

αυτα ειναι καποια κομματια απο την συλλογη της kate moss για το top shop:










October 26, 2007

ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ!



δυο πολυ γνωστες μου συγκατοικουν...η μια δηλαδη φιλοξενει την αλλη η μια εχει ενα σκυλακι και το εχει φερει στο σπιτι της δευτερης και η αλλη αγορασε πολυ προσφατα γατα!και δειτε τα αποτελεσματα!


October 24, 2007

ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ?


δεν ξερω αν εχετε αισθανθει ποτε σαν το χιλιοφορεμενο ζευγαρι παπουτσια σας...
ειναι ρε παιδι μου που αποπνεουν μια θλιψη...
ακριβως αυτο..

October 21, 2007

ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ?


παρτε τις νιτσεραδες σας

βαλτε τις μποτες σας

και παραμασχαλα τις ομπελιτσες σας


γιατι ερχεται πολυ βροχα!

October 19, 2007

ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΦΕΛΕΙΑ


εχθες ενω παρακολουθουσα mad τιβι κατα τις εννια την τυπισσα που κανει εκπομπη που οσοι με εχουν δει λενε οτι εχουμε το ιδιο στυλακι ελεγε λοιπον ειναι ειναι τυπος μπουρνουζιου και οχι πετσετας και ελεγα απο μεσα τι συμπτωσις και εγω!εκει λοιπον που μιλουσε σκεφτομουν οτι οι αφελειες μου εχουν μεγαλωσει και ενοχλουσαν τα ματια μου εκεινη την ωρα το ιδιο ελεγε και εκεινη και οτι αρπαξε το ψαλιδι και τις εκοψε μονη της σκεφτηκα δεν το κανω και εγω?και αρπαζω το ψαλιδι και χραπ κοβω τις αφελειες συριζα...και εκτος οτι τις εκοψα στραβες και κοντες πετουσαν προς τα πανω!μολις το ειδα επαθα καταθλιψη...ευτυχως που σημερα στο καθιερωμενο ραντεβου μου στο ηρωικο κομμωτηριο μου τα σενιαραν(ευχαριστω Αμαντα!) γιατι αλλιως θα ειχα παθει λαλα...

και οχι μονο αυτο στην προσπαθεια μου να διασκεδασω την δυστυχια μου ειπα θα τα κανω ολα πισω με μια στεκουλα ο καλος μου, μου ειπε οτι το μετωπακι μου ειναι μεγαλουτσικο και πρεπει να παιζω με φραντζουλες!νιαου...

October 18, 2007

Όποιος αγαπάει τα τριαντάφυλλα θα υπομείνει τα αγκάθια!


υπαρκτοτατος διαλογος:

-θα παω σουπερ μαρκετ να παρω ψωμι και τυρι

-αμαν χριστιανε μου ολο το ψωμι και το τυρι εχεις στο νου σου παρε και κατι αλλο ξερω γω οτιδηποτε...

-καλα

-αν ξαναπαρεις ψωμι και τυρι δεν θα ξαναφαω μεχρι το καλοκαιρι!

October 17, 2007

Ο ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!


πελατες μου οσοι με παρακολουθειτε απο παλια θα θυμαστε τον πισωκολητο μου τον ηλια...ηρθε λοιπον το πουλακι μου για σοπινγκ εντ φακινγκ στην πρωτευουσα και εκει που εξαντλημενη και απο τα δυο ρουφουσα τον φρεντο εσπρεσο και λικνιζα την 1,63 κορμαρα μου στην πλαστικη στρογγυλη καρεκλα του frame μου το σκαει το παραμυθακι!Εχω σχεση!Εγω μες της τρελη χαρα ρωταω με ποιον αν ειναι φανταρακι ή του εργασιακου του περιβαλλοντος και κοιτωντας με με περιφρονηση μου απαντα:οχι με αντρα μωρη με γυναικα εκανα την σχεση!Αναυδο το λολιτακι...Ο ηλιας με γυναικα!Ο ηλιας φουστα-μπλουζα με γυναικα?Τελος παντων εγω ειμαι φιλη του και ανατριχιαστικες λεπτομερειες δεν μπορεσα να ακουσω αλλα με αποστομωσε με την απαντηση του:"βαρεθηκα χρυσουλακι μου το μονο θυλυκο που με κυνηγαει να ειναι η γκαντεμια!"

October 16, 2007

FACTORY GIRL..


την πεμπτη 18/10 στο κινηματογραφο ideal και ωρα 11 και τεταρτο προβαλεται η ταινια factory girl το λολιτονι θα βρισκεται εκει...εσεις?






October 15, 2007

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ!


καλημερα λουλουδακια μου,σημερα ειναι η μερα ορισμενη απο ενα διεθνες κινημα μπλογκερς να αναφερθουν ολοι στο θεμα του περιβαλλοντος...οχι σκεφτομαι οτι οσο και αν με τρομαζουν αυτες οι συλλογικες δρασεις ειπα και εγω να βαλω το λιθαρακι μου σε αυτο.Ετσι και εγω εχθες πηρα τους φιλους μου πηγα στο γκαζι και δεν τους αφησα να σβησουν τα τσιγαρα τους μεσα στα λουλουδακια!(βλακεια αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω..)

October 10, 2007

Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ...


πελατες μου εγω γενικα δεν πιστευω και πολυ στα θεια αλλα στην θεια(οχι απο το σικαγο) αλλα την δικη πιστευω και παραπιστευω...Καθε τριτη και παρασκευη εχω το καθιερωμενο ραντεβου μου στο κομμωτηριο για να ισιωσω την ζουγκλα μου(ναι αυτη η τρελη με το αφρο μαλλι και τα τεραστια γυαλια ηλιου 8 η ωρα το πρωι στον ηλεκτρικο αυτη ειμαι εγω!) λοιπον γυριζοντας σπιτι στον αγαπημενο μου που ηδη ειχε ξυπνησει και πηγε στην κουζινα να πιει νερο και θελοντας να μου κανει ενα αστειο μου πεταξε λιγο νερακι στα μαλλια μου!Ποιος ειδε την βασουλα και δεν την φοβηθηκε...αρχισα το κλαμα και τα μπινελικια...και μου κανει την εξης ερωτηση:αυριο που θα ξυπνησεις πως θα ειναι τα μαλλια σου?και του λεω οτι θα ειναι ολοισια φυσικα και αυτος μειδιασε πονηρα λες και ηξερε..
αφου παει περασε και αυτο πεφτω το βραδυ για υπνο και σημερα το πρωι παω στον καθρεφτη και τι να δω...το μαλλι ειχε φριζαρει..τι να πω με τιμωρησε ο θεος της γκαφας?
εγω τωρα για να μην κανει κανα σχολιο μολις ξυπνησει εχω μαζεψει ενα κοτσο γιατι οπως ελεγε και η γιαγια μου κανε κοτσο τα μαλλια σου να φανει η αρχοντια σου!


Υ.Γ:και για να μην το ξεχασω πελατες μου παιρνω μερος στον διαγωνισμο μαγειρικης του παυλιτο σας παρακαλω καντε ενα ντου απο παντου εδω και ψηφιστε την συνταγη μου!

October 8, 2007

ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΓΜΑ-ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ?



αγαμημενοι μου,ενα πραγμα που χαιρομαι στην πολη μας ειναι ο free press.Αλλα δυστυχως σημερα θα γκρινιαξω λιγο γιατι ειδα την νεα εφημεριδα blow και εχω να πω οτι απογοητευτηκα γιατι τιποτα καινουργιο δεν διαβασα και ειδα και μια μοδα χαλια βγαλμενη απο τα βαθη της δεκαετιας του '80! Ας παμε τωρα στις δυο μεγαλυτερες η athens voice μου αρεσει πολυ πολυ πιο πολυ απο την lifo(παρολο που η lifo εχει καλυτερη ηλεκτρονικη μορφη).Στην athens voice διαβασα και την μανινα ζουμπουλακη και μπορω να πω πως ξενερωσα γιατι περιεγραφε μια ιστορια και μας καλουσε να παμε να φαμε εκει και να αγορασουμε κερια απο το ταδε μερος κατι σαν ταξιδιωτικος οδηγος...κριμα το βρηκα θλιβερο για μια συγγραφεα του ειδους της... Στην lifo φοβερη ειναι η χειρδαρη με τις ιστοριες της...


οπως και ναχει ειναι υπεροχο που εχουμε τοσες εφημεριδες δωρεαν και μας ομορφαινουν τις Πεμπτες μας!


καλη εβδομαδα να χουμε...

October 7, 2007

Η ΛΟΛΙΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ..

ειναι η νεα στηλη που καθιερωνω απο σημερα και καθε κυριακη για να δινω στυλιστικες συμβουλες και οτι αλλο θελετε γιατι πραγματικα ειναι πολλα τα mail που λαμβανω με ερωτησεις για τα παπουτσια τα ρουχα μου κτλ...

Σημερα θα σας δειξω καποια κομματια που πρεπει να εχετε στην ντουλαπα σας κυριες μου για να ξεχωρισετε...Ξεκιναμε λοιπον!







ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα ρουχα στις φωτο δεν συνδυαζονται μεταξυ τους.Ειναι ενδεικτικα κομματια που θα πρεπει να εχετε φετος στην ντουλαπα σας


ΠΡΟΣΟΧΗ:Αυτη ειναι η δουλεια μου δεν το κανω απο χομπυ αρα αξιζει να με εμπιστευεστε λιγουλακι!


ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:


1)Το zara στο κολωνακι εχει τα πιο ωραια παπουτσια σε σχεση με τα αλλα zara προτιμηστε το


2)Το h&m εχει υπεροχα ρουχαλακια αλλα γινεται ενας πανικος λογω ελλειψης καλου merchandising αλλα εχει απιθανα κοσμηματα!και παμφθηνα!

3)Το rere-papa στην σκουφα για επωνυμες επιλογες,λιγο τσιμπημενες τιμες αλλα φοβερα ρουχα

4)τολμηστε σας παρακαλω να φορατε χρωματα...οχι αλλο καρβουνο...

5)πολυ ωραια ρουχαλακια εχουν και τα mango καθως επισης και τα Stradivarius

6)Μην σνομπαρετε τα πολυκαταστηματα:συχνα πυκνα βρισκεις διαμαντακια

7)Αν οι επιλογες μου σας φαινονται extreme δεν ειναι!Πρωτος κανονας του styling ειναι να μην λες ποτε και να δοκιμαζεις ολα τα ρουχα και τα παπουτσια γιατι αυτα συνηθως μεταμορφωνονται πανω μας!

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ!




in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers
The beautiful and damned: The shocking suicide of the art world's most glamorous couple
eXTReMe Tracker