September 30, 2007

ΕΛΛΗΝΕΣ:ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ..


προχτες σκεφτομουνα μια συζητηση που ειχα με μια φιλη μπλογκερ και αρχιτεκτονισσα που ταξιδευαμε μαζι και μου ελεγε οτι ο ελληναρας παιδακι μου στο σπιτι του θελει στρογγυλακι στο μπαλακονι του σε καθε καινουργια κατασκευη...εγω δεν το πολυπιστεψα εως οτου περπατωντας χθες στην ιπποκρατους επεσε το ματι μου σε κατι προσφατες πολυκατοικιες και ναι ηταν εκει το στρογγυλακι!και οχι μονο εκει παντου παντου στρογγυλακια!καπως ετσι ειναι και η ιστορια με την καθοδο των βορειων φιλων μου που θα σας διηγηθω οσονουπω...γιατι ο ελληναρας φιλε μου ουτε αλλαζει ποτε και ουτε ξεχναει ευκολα τα δεδομενα και τα στατους κβο που εχει στην κεφαλα του!

September 25, 2007

ΦΑΚ,ΦΑΚ,ΦΑΚ!

ειναι πολυ δυσκολο πιστεψτε με να εισαι πανω απο ενα τηλεφωνο και να περιμενεις! κατανταει σχεδον ψυχωτικο!δεν σας το ευχομαι!



September 22, 2007

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ?ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ?


αει σιχτιρ πια...

τι σκατα τοσο με εχουν επηρρεασει οι εκλογες που βλεπω στο ονειρο μου(μαλλον προς εφιαλτης πηγαινε..)τον φυντανιδη σε πανελ με τους μπλογκερς και να με ανακρινει για
το αν λεω αληθεια οτι ειναι 28 χρονων και εγω με δακρυα στα ματια να λεω οτι ορκιζομαι
δεν λεω ψεμματα τοσο ειμαι!μετα λιποθυμησα(στο ονειρο)και με συνεφερε κανοντας μου
αερα ο Ευαγγελος,ο Βενιζελος ντε!αλλα μου ειχαν κλεψει τα παπουτσια και ημουν πολυ
στενοχωρημενη..υστερα ξυπνησα και μου καρφωθηκε η ιδεα να παω να παρω ενα ζευγαρι μπαλαρινες που δεν ειχα...ανεβαινοντας την βουκουρεστιου βλεπω μπροστα μου τον Ευαγγελο!Τι να πω..ονειρο και πραγματικοτητα σε πληρη συγχιση!

το μονο καλο ειναι που αγορασα κατι φανταστικα παπουτσια το κακο ειναι οτι ανεστεναξε το πορτοφολι μου παλι!

September 19, 2007

PUTSA POP?


οχι οχι πελατες μου μην ταραζεστε δεν εσβησε το μπλογκ μου η γνωστη φαλακρη σε εμμηνοπαυση παλι αλλα ειπα βρε αδερφακι μου να αλλαξω λιγακι χρωμα και διαθεση!
ελπιζω να σας αρεσει και να μην φαω putsa σαν το νεο μου κινημα(θα σας μιλησω γι αυτο)

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!

September 17, 2007

ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ,ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΨΩΛΕΩ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!



Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2 0 0 7

September 11, 2007

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΠΙΝΙΑ!


τον τελευταιο καιρο πολυαγαπημενοι μου πελατες θα διακρινετε μια γλυκυτητα στα λεγομενα και στην γενικη μου μπλογκικη συμπεριφορα αλλα αυτο εξηγειται απλουστατα!(οχι δεν θελω να γινω μανα) αλλα ψαχνω για εργασια και εχω στειλει με τα βιογραφικα μου και την ιστοσελιδα μου και γι αυτο και μονο τον λογο εχω ευπρεπιστει καπως..



Και για να βγουμε και λιγο απο το καβουκι μας αυριο το λολιτονι θα βρισκεται στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ ναι στο μπουζουξιδικο καλε που γινεται μια φανταστικη εκθεση με εικαστικους,φωτογραφους,αρχιτεκτονες,συγγραφεις,σχεδιαστες μοδας.Η εκθεση θα εχει διαρκεια απο 12-19 Σεπτεμβριου και τα εγκαινια ειναι αυριο 7 η ωρα.Θα ειμαι και εγω εκει..

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ?ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΘΑ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ!χαχαχαχα

September 9, 2007











ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

September 8, 2007

September 1, 2007

ΑΓΑΠΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΝΟΣ..


Απο οτι εχετε πρεφαρει πελατονια μου τον τελευταιο καιρο δεν ειμαι και πολυ καλα,αλλα θα ηθελα να σας πω οτι ειναι μια φαση που περναω και να συντομα θα ειμαι και παλι η ιδια λολιτα που ξερατε και αγαπησατε..Επισης συγνωμη αν δεν απανταω και δεν σχολιαζω αλλα να ξερετε οτι σας διαβαζω και σας παρακολουθω γιατι οπως και να το κανουμε τι χαρη εχει η κρεβατοκαμαρα χωρις την κλειδαροτρυπα?

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers

in memoriam:theresa Duncan,jeremy Blake bloggers
The beautiful and damned: The shocking suicide of the art world's most glamorous couple
eXTReMe Tracker